Tuesday, February 1, 2011

~Salam Hari Wilayah....&....Salam Perkenalan~

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!!
(waahh semangat cam nak baca berita lak…)

Ehem-ehem….ai!! (sambil gawang2 kn tangan) Salam perkenalan.........ceh tajuk entry kemain lg kn...Hari Wilayah la bagai......saje je benarnye.... :)

Ai bloggers ai tentawan ai followers..Oppss..aku da de followers ke? Flowers de la…nyiahaha…lantok ler teman ada followers ke flowers ke ape ke…Yang penting teman baru je nk berjinak cernak..berjinak cernak??? Nape cam pelik je…berjinak jinak laa…aiyaa berkecimpung la senang nk cite..payoh sangat….berkecimpung ye bkn cakcimpong dan xde kene mengena langsung dgn permainan ping pong ye kwn2 sume…haa entah pape la teman merapek meraban ni….:)

Teman baru je la nk berkecimpung dlm dunia blog ni haa…kawan teman si ayu ni la ngajor ni..tgk die cm best jek..saje je la teman nk nerai ni ha….hope2 teman bole ler mengeblog kn diri (bkn goblok ye) di dlm dunia blog bersama teman2 blog dan blog dan blog yang lain…aii berapa manyak blog da..ntah la…
hantam saja lah….;)

Ok lah..tu je kot entry teman sebagai pembuka tirai bagi 1st entry teman di blog teman ni…harapan nusa dan bangsa teman ade lahh….cewaah…teman dapat ramai kawan2 di sini…

 haha....tembam x? tembam x? mcm nenek kebayan! haha kuajaq!!

P/s: TQ so much to my BAWANG PINK! (ayu : sebab muka die da jd pink skrg ni..:p) Kerana bagi semangat tuk aku buat blog ni..tanpa tunjuk ajar ko manelah aku reti wt menealah ni sume..:) xlupa juga kepada IKY (my Incik KuncY) kerana bg kebenaran org wt blog ni…dan TQSM kt Irine Nadia Marcello (itupun kalo la dia baca blog aku ni..huhu) sbb kamu adalah idolaku inspirasi ku tuk buat blog ni…
Bkn main panjang labor P/S ko kan fatin! Aiya…Udah2 la tu..
Tata~~~

4 comments:

  1. wah2 salam perkenalan... name saya amnah aceceh...:P

    ReplyDelete
  2. huahaha.....xleh blah! salam perkenalan...saya fatin...haha

    ReplyDelete
  3. jemput2....haha jemput2 sesat nah....mana jumpa ini blog? so k..i'm a new....thx k! =)

    ReplyDelete