Saturday, February 19, 2011

Menghitung hari ni..emm

Assalamualaikum...apa habaq hanpa semua?? sehat?? My HuHu! sehat? harap2 sehat ye semua....Alhamdulillah..emm rasa maca lama je x merapu meraba kt belog ni kn..hehe ade ke org nunggu aku neh? ;p

Cik fanna nk kawen ke?? Mesti sume tertanye2..ke xde yg tanye? aish..wt malu aku je...hahaha tp mesti korang pelik gak kan aku menghitung hari ape...aku nk kawen ke? tunang ke kn?Aishh korang ni…ade2 je tau (pp aku ni asl tetibe nk merah lak ni) ngee~ =)

Xde..aku tengah menghitung hari aku akn di bebaskan dari sgala cengkaman askar2 kominis yg sgt bengis dan kejam!! Dan aku akan dibebaskn dari sgala virus2, kuman2 dan bakteria2 yg slama ini mengacau dan merosakkn diri aku!! Waahh..sgt mara ni..hahaha xde lah…ye la start 25 feb ni aku akn bebas dari sgala masalah yg sentiasa m’hantui aku setiap hari..bkn kadang2 tapi SETIAP hari howkeyh…kadang2 aku punye masalah tu sampai boleh masuk dlm mimpi siap! Xthn joyah oi…naseb baik xngigau je…(yolah tu…ntah2  ade yg jth katil sume siap) sshhuutt…diam2 sudah…nyiahaha..:D

Ape masalah sbenornye ni cik fanna oiitt….cecite! cecite! Korang btl2 nk tau ke…btl ni? Btl? Ok2…aku crite…macam ni nyah (sambil tarik lengan baju sampai ke siku)…27 Jan aritu aku anta surat layang2..haha surat tu mengatakn aku hendak meletakkan jawatan aku dari m’jd askar komunis cz aku nk masuk askar wachatahniah lak…Nyiahaha

Xdelah…aku nk berhenti kerja…sebab ape? Sebab nk brenti la! Yela atas alasan n sebab muhasabab ape? Emm..tuuu tungguuuuu…nnti aku critain ya….skrg mood aku tga menghitung hari je….korang kire aku ade bape ari je lagi tuk di bebaskn…kira tau jgn x kira…..hehe

haa..aku sedia kn calendar kt sini..korang kire le snirik ye...hehe


(^__^)


2 comments:

  1. politik ofis? huhu. best cite politik~ hehe

    ReplyDelete
  2. saya follow anda,,sudilah follow saya semula


    Entri Terkini; kebaikan SHISHA

    ReplyDelete